Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hel packe haiku


Haikufrossa.

frost på löv vackert
vinteräpplens röda punkt
låt hösten komma

död östersjö drar
tumlare delfiner snyggt
ruttnande tång nu

gråben vädrar blod
snön ligger midvinterdjup
jakten mer än mat

nornorna talar
framtiden utstakad nu
känn livet, döden

molnens grå vågor
sveper in mot tidens strand
evighet möt mig nu

stormens öga, lugn
lugnet bedarrar sakta
stillheten rodnar

ljungens röda blom
heden brinner storslaget
fint lugn i vila

nuets laser bränns
tankens tunnel minskar snabbt
endast nu, nu, nu




Bunden vers (Haiku) av Andreas11
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-17 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11