Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staun.

Tidsmaskinen släppte av mig
i ett tidigt sjuttiotal.
Låga gatuhus byar
lanthandel
epatraktorer män i overaller
trätofflor dammig landsväg
till ”staun” byoriginal.
Gränsen mellan gammalt och
nytt är utsuddad.
De tidigare fria
havsfåglarna
blev snabbt beroende
och flyttade in till åkrarna
bland de böljande kullarna.
Vad de bytte bort är omtvistat.
Värdet av en miljonprograms
lägenhet till priset av en horisont.




Fri vers (Fri form) av Andreas11
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-17 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas11