Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevis

Många års ursäktande
Förstorande
Tills jag slutligen nådde förståelse
Det var inget annat

Man kan tala om termer
Val av ord
Men i slutändan
Spelar inte det någon roll

Jag skrev texter när jag växte upp
Bevis för att jag fanns
Bevis för att jag växte




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-18 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten