Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundersam

näe
om jag skulle ta å
flytta lite på mig

sätta mig på guldkanten
och dingla lite med benen

kanske

eller skulle någon
knuffa ner mig då?

fast

det skulle ju kunna bli
ett ypperligt tillfälle
att få prova mina vingar

de har vuxit sig ganska stora nu

föressten kanske jag behövde låta dem växa
för att kunna bära min vikt
jag har en tung ryggsäck med mig

mot nya dalar!

ja, det är inte bara på toppen äventyren finns




Fri vers av MariL VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-19 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP