Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal slagdänga

Sjung och le så gör du jämt succe´
liten stjärna kan bli stor ska du se...
ord i en gammal slagdänga från min ungdom.
Den har jag haft i huvudet många gånger,
speciellt när livet varit tungt och tufft.
Att ta fram gitarren och sjunga en stump
har alltid hjälpt mig att hitta lugnet och ron
överbyggt många problem och gett ett lätt sinne,

Men jag har nog mest gjort succe´ i min egen
känslomänniska och mitt sinne,
kanske någon enstaka vän och medmänniska
fått del av av de orden vid något speciellt tillfälle,
jag delar gärna med mig av det lilla jag har,
för lugn och ro är en bristvara i vårt samhälle idag.
Det finns så många måsten runt om oss,
då är det skönt att sjunga och le!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-22 07:34



Bookmark and Share


  Irene Backström
Sickan Carlson
fladdrade fram i marinblå
klänning och söta högklackade skor....
2022-05-22
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP