Om man vill njuta kantareller hela året............" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man vill njuta kantareller hela året............


INLAGDA KANTARELLER:

INLAGDA KANTARELLER.

Hacka kantarellerna fint. De små kantarellerna

kan vara som de är.

Smält dem i en stekpanna utan fett.

Koka en lag av vatten, ättikssprit ,socker salt, svartpeppar.

låt kallna, häll över de kalla kantarellerna.Lägg i hela nejlikor.

Lägg i små burkar, spar till vintern till speciella stunder.




Fri vers av Annmargreta
Läst 696 gånger
Publicerad 2006-08-03 22:42



Bookmark and Share


  vildvin
Ett recept från en stjärnkock, blir alltid en 5:a

Inlagda Kantareller låter jättegott
2006-08-04

  Madjori
Så roligt med ett annorlunda recept...kan vara gott att ta fram till viltkött.
Jag brukar bara förvälla och sen smörsteka dom när dom ska användas.
Tack för tipset !
2006-08-03

  Cris
Tack! vad bra!!!
2006-08-03

    Cajsa
Tack för tipset!
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta