Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek av rött

det lilla slaget blev stort
större än beräknat
rännilar av blod
färgade mattan röd
den röda färgen som
du alltid gillat
fäster väl på din nya parkett
än dallrar luften
av slaget och smärtan
slagen av kärlek
är det kärlek av rött?







Fri vers av Myself
Läst 401 gånger
Publicerad 2004-10-30 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself