Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systrar år ifrån varandra


jag fick inte det du fick
jag var avundsjuk på din helhet
ditt liv i gemenskap med halva min familj

när vi möttes var du halv
din familj hade delat dig mitt itu
precis som avsaknaden av min hade delat mig itu

nu helar vi varandra




Fri vers av MariL VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-22 18:30



Bookmark and Share


  Irene Backström
Ibland går det inte att hela
när det är en syster som bestämmer
aldrig ber om ursäkt
alltid är den som har rätt

Därför har jag gett upp
jag är 75 och numera
tar jag avstånd
lever mitt egna liv!
Lycka Till från mig
2022-05-22
  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP