Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Får Flocken


Pecore

L'uomo e una pecora
E non viene fuori

Neanche un pecorino
Ma solo un ruffiano

Che fa di tutto
Per essere uno dell gregge




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-23 07:55



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vad är en pecorino?
2022-05-23

  SatansSon VIP
ingen text.
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano