Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkomsten

I alla mina tomrum
Där inget finns att beröra
Går signalerna inte fram
De ekar runtom, studsar mot ytan
Från utsidan

Inuti är vägen ändå rak och bred
Jag gick bara bredvid mig själv en tid
Det grävdes minsann i rabatterna
Under min frånvaro
Nu ser jag
Någon har odlat perenner




Fri vers av ae
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-24 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae