Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mens brandbil blöder i flammor: i rödaste rapp


jeanne d'arcrodnad


freud trippar fet balle. snett
allt är samma mardröm igen
löst naglad vid skambat'leth
och skuren i munnen av vän

jag repar mitt garn ur tiden
sitter stilla och gömd om dan
sova hos vilma under sängen
om natten är katten likadan




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-25 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd