Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Gäller det även kärn-kraft-vapen rädsla? Upp till var o en att avgöra?)


Vid den uppsprickande skapelse-processen



Var aldrig rädd för rädslan
Förrän(om)
den verkligen uppenbarar sig


Den rädsla som vajar i skuggan
skall aldrig få äga dina tankar
och stjäla din kraft i onödan

För då kommer aldrig dina
liljekonvaljer att blomstra
och dofta så lidelsefullt gott

Bara en massa gröna svaga,
veka blad,inuti rädslans
ständigt oroande snårskog. ..





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-26 14:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
The only thing we have to fear is fear itself
Franklin D. Roosevelt
2022-05-26

  Den skrivande tysta
Jättefin påminnelse.
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP