Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EGOPOO


Hej får de hälsa
jaså är det också en blandis

jag håller med jag vet det är svårt att veta exakt

men man tror hälften egenintresse
en fjärdedel försummelse och resten rent slarv
i relation till andra

är det samma för dig

ja men precis så klart
de där procenten av socialt arv
från gud vet var

och så får man inte glömma
en svans av missnöje oavsett vinst
eller framgång ska det morras

men om man kan morra så ska man väl få morra
eller hur

tror bestämt vi nosat klart
för oj vad klockan är mycket
det är dags att gå vidare

vi lär väl ses igen

nu när vi vet vem jag är
och att jag brukar vara här








Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-26 20:12



Bookmark and Share


  Dobrica Vukovic VIP
I like it.
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP