Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om man älskade deras mor är


Det är bekymmer

Hon var annorlunda
Tills jag träffade hennes mor

Då förstod jag
Vem hon var

Jag stannade på trappan
Medan mina tankar blev klara




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-27 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano