Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I samhället där ingen kan


Lyssna

Nämns nästan aldrig din far
Eller din mor

Ingen kan se ditt inre
Bara fina bilder

Ditt jag blir undangömt
Som Varikanens arkiv




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-27 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano