Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Padre mi manchi


I skuggan

Att leva i en skugga
Är att inte leva

Men du kan bli den som skuggar
Genom att täcka solen

Vi barn lever
I historien




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-27 22:43



Bookmark and Share


    Audit
Finstämd och vacker dikt. Fadern, barnet. Och poeten. Glöm inte bort poeten!
2022-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano