Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kanske


Impulsiv

Skulle säkert
Skära halsen av mig


Om jag rakade mig
Med kniv

Men och andra sidan
Skulle jag låsa in

Jimmie Åkesson
Om jag vore statsminister




Fri vers av Federico Romano
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-28 14:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken tur att du inte är statsminister, men det finns andra som skramlar med lås och nycklar.
2022-06-03

  SatansSon VIP
har du målat illustrationen?
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano