Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Heter det så


Whores

Eller är det våra
Fördomar som bestämmer

Algoritmen som vad
Du köper met ditt kort

Då kan jag le
När någon säger att

Alla är
Eller att vi är




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-28 18:41



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
padre mio, proteggi i doni delle puttane,
o lasciare i soldi del caffè per le puttane del giovane Re. Ho sentito una cosa del genere.buona festa della mamma domani....
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano