Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt att fela...

Hunden på baren han skällde
gästen undrade vad det gällde...
Bartendern han sa
han vill bara ha
sin tallrik, hans till er jag ställde...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-30 11:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En unnerbar som rimmad historia, på skapare vill någon sätta en gloria...
2022-05-30

    Sefarge VIP
Sicken en Bartender
till rackabajsare?
;)

2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt