Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar du förstod.

I vilken version av mig förstår jag noternas dansande falsett.
dansen har pågått alldeles för länge för att komma ihåg,
melodin den startade för.
I hörnets dystra ljus står tårarna dina still,
i hopp om att få låta dem vänta,
ett litet tag till.

Dansen får vänta, kanske längre än sen.
Någon kanske ser,
det jag borde ha sett,
för längesen.




Bunden vers av envardagstanke
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-05-30 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

envardagstanke