Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ehhh...


fast
ändå skulle det ju kunna
vara

så att
eventuellt

lite
eller möjligtvis

lite mer
av det som sker

förmodligen

är

bra
(förlåt)

eller i alla fall

troligen mindre
dåligt

fågetecken punkt punkt punkt




Fri vers av MariL VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-05-31 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP