Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan bokskick smitta...

- Du blir mer och mer lik en bok...
- Så ser jag inte ut! E´ du klok?
-Introvert sluten!
Inbunden! Så knuten!
Så´n du har blitt, nå´t har gått på tok...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-06-01 12:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Undran som drabbar envar 'spelare', om hela världens ledare är delare, de söker spela tennis och föra bollen, men har de blott mest egna kollen, trots de borde lärt av historiens pelare...
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt