Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilolycka bussfel och spärren blir


Lokal differens

Teknik och människa
Är inte alltid

På samma nivå
Dom gör differens

På då tid
Och nutid




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-02 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano