Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämtat ur en handbok i familjerådgivning


Om att tiga är guld, silver till nöds

Inte en icke kommunikativ tillvaro, nej
Sådan kan inte kallas liv, ens vara
Vi båda två i livligt pliktliv kan
ibland informativt svara




Fri vers av Horace
Läst 157 gånger
Publicerad 2022-06-04 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace