Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här växer


Vildrosen

Det är inte en dikt
Utan en observation

Över att naturen överlever
Mig och att jag tycker

Synd om mig själv när jag sitter
Beaktar mitt liv

Så är jag omgiven
Av vackra rosor

Kanske naturen
Överlever mina tankar till slut




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-09 10:24



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag tänker detsamma om mitt liv idag.
2022-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano