Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett samtal med en teolog som älskar att tolka metaforer för att kunna navigera i det obegripliga


Apropå studier av heliga skrifter

Konsekvensanalys om möjligt göras bör
Gör det i allt du läser, tror och hör
Om inte detta i dig ofta sker
kan du förlora vad du ser




Fri vers av Horace
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-10 07:08



Bookmark and Share


  Koloristen
Gud bevare Kristi Kyrka från en Gud som i allt kan förstås med det mänskliga, naturliga förståndet.
2022-06-10

    Sefarge VIP
En intresse-väckande skrivelse
Att läsa in saker i det fördolda
kan i längden göra att det
fördolda kan läsa in
saker i dig på
gott o ont?
2022-06-10

  lodjuret/seglare VIP
Konsekvens av att blanda ihop päron med traktamentet,
ligger inte bara mellan privata åtaganden och logementet,
som är en sorts folkvald plikt,
utöver att fara med påhitt o dikt,
utan även själva grunden för firmamentet...
2022-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace