Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afrika dyker upp i en text om världssmärta

Avståndet mellan dröm och verklighet leder till apotek. Västerlandets poesi innefattar en afro-amerikansk kvinna som håller ett TED-talk om invasiv vattenhyacint i Afrika. Samtidig som vattenhyacint plockas i Victoriasjön och blir kompost till odlingen av de grönsakerna som kompletterar en afrosvensk kvinnas lunch. Hon jobbar som apotekare i staden, staden likt björkarnas stad, fyller jämt och hon tar hand om mitt recept på SNRI.




Fri vers av A. Ostsee
Läst 119 gånger
Publicerad 2022-06-15 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee