Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på morgonen


ser hon fiskmåsen flyga förbi

hon saknar ännu kråkan

pendlar mellan vrede och uppgivenhet

en oändlig ström av bitterhet möter hennes vita sömnsvettiga lakan

nej, det är inte cancern som gjort ny visit

det är mänsklighetens outhärdliga skepnad




Fri vers (Fri form) av paraplysky
Läst 126 gånger
Publicerad 2022-06-18 00:26



Bookmark and Share


  Sunset boulevard
Går rakt igenom kroppen. Får mina ben att rassla till. "Mänsklighetens outhärdliga skepnad", detta osynliga utanförskap. Känner så med diktjaget.
2022-07-01

  alicja lappalainen VIP

"mänsklighetens outhärdliga skepnad".
PESSIMISM OCH SANNING
2022-06-18
  > Nästa text
< Föregående

paraplysky
paraplysky