Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där blodet frös.

Att inte
Veta när eller hur
Inte heller var
Allt rasade ihop

Som en kall il
Längs ryggraden
Ett förlorat liv
Som aldrig kommer åter

Där lusten dog
Där gnistan slocknade
Där mörkret la sig
Där blodet frös

Jag ville bara vara med..
Dig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-18 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP