Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag myste in dig

Jag myste in dig i den varma kurvan
från mina händer,
du tog solen
som underhöll mig, till din mun
en värme av vingar öppna för ödet...
om jag drunknade i dina ögon,

om kom en signal från dina
läppar som en livboj:
- balans mellan den desillusionerade väntan
och det oändliga hoppet
tills en fräck delfin kom att
skrattar åt mitt patetiska flyg.

ingen grå fågel
sötar min sydvinden
sandplatån öppnar kratrar
i desillusionerad passion,
det finns en darrning av berg
som stöter i bröstet...
men allt försvinner
när jag hittar din glädje!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-27 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos