Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Att leva mellan


De vackraste

Vackrast är de trasiga
De naggade i kanterna
Genomskinliga och porösa
Kännande på riktigt
Iklädda kroppar med levande liv
Matade med verkligheter
De som tar in

Lyckligast är de hela
Med ogenomträngliga linjer
Glatta hudar där allt rinner av
Med tankar i dunkel
Där inget syns eller hörs
De levande på låtsas

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-29 01:22



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"De levande på låtsas" är inte de som
brinner på djupet. De som vibrerande verkligen känner. För låtsasindivider ter sig mesta som yta av tillfällig art.
2022-07-05

  Ulf Carlsson VIP
Antitetiska strofer som skapar en ironisk effekt.
2022-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP