Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


orpheus musas kompis


translillim


sent dag åtta bygger gud en slampa
av chili vitt vin hat och hampa
lillims maestra har oss korsfäst
som vill vara henne eller annat mest




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-29 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd