Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oönskad gäst


Jag fick skabb till en av människorna som kom och gick till mitt hus och jag ville inte att han skulle komma hem till mig.
Men jag kunde inte sluta och säga åt honom att inte komma hem till mig.
Om jag sa åt mannen att inte komma igen, den här gången skulle grannarna få skabb på mig.
Eftersom de ännu inte hade sett karaktären hos mannen som han gömde.
Jag gav lite pengar till en av grannarna som var lite stridbar.
Han var redan van vid att leva på fåfänga.
Jag sa till den här mannen, hota honom om det behövs, och om du går till det huset igen, kommer jag att bryta dina fötter.
När grannen gjorde precis som jag sa kunde mannen inte komma hem till mig igen av rädsla.
Mannen berättade för alla grannar om händelsen, han sa: "Om jag går till den schakalens hus igen, skäms på mig, jag trodde att jag var en man och fortsatte min vänskap under alla dessa år.
Här var händelsen som inträffade en omvänd reflektion, det vill säga det var inte originalet av händelsen, utan en lögn.
Grannarna pratade om den här händelsen i flera dagar och vände om i lögner.
De gjorde det bra, även om remskivan vände förgäves, tillbringade de några dagar med det här jobbet utan att bli uttråkade.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-07-01 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP