Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En baraordare eller höstvåndesurr i de sista skälvande semetertimmarna.


Liten tvättlineblues för avresande svalor.


Snart dras klockan tillbaka
sista sommartvätten plockas in
och svalorna lämnar telefonstolparna

frostbiten lina sjunger åter solo.




Övriga genrer av _Mian_
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-08-05 02:46



Bookmark and Share


  Rachel Roth
sensommarvemod...i få rader
som fångar det som åter flyr oss
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_