Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länge leve självinsikten!


Falska livsnjutare

Jag älskar listor och sånt där
som gör en kär
För en kort sekund är det kul
Tills det hemfaller åt
Nyhetens behag
Jag är en mästerlig manipulatör
som tror jag klarar av det här
Det är sånt som gör
även den mest hederliga desertör
Ful & grym
Hänsynslös & dum
Men inget slår det högmod
Jag får när jag överlistar det här
och gör en karriär
Av löv och sand
(Bland de banala ting som sker
När döden ej återfinns mer)
Bättre än djävulens högra hand!




Fri vers av Anna-Sara
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-06 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara