Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen, åter i gen

Återigen
Samma fråga;
Med samma krav
Bara på ett nytt sätt
Jag fick mina svar

Och jag tänker på då
Alla snedsteg
Jag har visst lärt mig något
Över alla ärr
Finns en historia

En karta över snårig ungdomlighet
Varje krön och erfarenhet
Kostade blod
Liksom du;
Finns det många fler avbildade där

En livsresa
Och jag förstår
Vad du var menad för i det här
Ett kapitel tar slut
Och du med den

Men jag är så tacksam
För allt du visat
Klart jag kommer älska dig
Du var bara något annat för mig
Än vad jag var för dig

Jag vet vad jag insåg i helgen
Och du kommer alltid vara någon
Som förändrat mig
Nu är det dags
Att bygga något nytt

Jag är inte längre arg
Eller besviken
Bara lugn
På ett sätt jag aldrig varit förut
Och det hade aldrig hänt utan dig.




Bunden vers (Annat versmått) av Anna-Sara
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-01 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara