Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dödsdriften i ett nötskal


Bönar och ber

Jag har alltid hittat ursäkter
För att kunna ligga i mitt eget blod
Att kunna andas utan luft
Att blunda med 2 promille
Så högt ovanför molnen
Att jag inte kan känna när kroppen slår mot betongen

Jag har klunkat sprit
Tillsammans med mer piller än ett skåp
Men alltid vaknat upp
Om det så är hemma eller akuten
Alltid sett samma sak
Döden lurar längre bort
För varje stund
Jag bönar och ber
Ta mig härifrån




Fri vers av Anna-Sara
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-25 20:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"AB Böna & Be" (Asta Kask)
2023-08-26

  Gunnar Hilén VIP
Lilla vän...det är tur det går att säga så OCH ändå stanna kvar för att just skriva det.
2023-08-26

  Julio VIP
ha ett inre hopp, Gud lyssnar tror jag
2023-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara