Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn! Du eviga plåga

Kan inte andas
Kan inte se
Kan inte blunda för det
Det gör så ont
Riva Sluta förtära förstöra förnära vanära slita itu dra loss Försvinn
Försvinn sa jag!
Gör mig inte till åtlöje mer
Förstör mig inte mer
Försvinn!
Du äckliga varelse jag är
Som inte kan sörja klart
Förbannade jävla svin
Försvinn sa jag!
Snälla
Gud
Djävulen
Vem som än lyssnar...
Ge mig Straffet
För jag kan inte komma ut
Försvinn!
Du eviga längtan efter de enda jag aldrig kommer få

Jag gråter mer än någon kan förstå




Fri vers av Anna-Sara
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-10 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara