Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktansvärt Ledsen

Här sitter jag
Äter gråtens tårta
gråter gråter gråter gråter gråter gråter gråter gråter gråter gråter gråter gråter gråter gråter gråter gråter
Det tar aldrig slut
Sorjen sörjer srgen Sorgen
Huvudet kokar och hH
änderna skakar

Om tabletter kunnat lösa dethär
hade jag svalt alla i hela världen

Om rakblad hade kunnat lösa dethär
hade jag inte tvekat

Om sprit hade löst dethär
hade jag druckit nu

Men

Inget annat än sorgen
Gråten
Tomheten

Det nalkas en ny morgondag
Vid ett stup
Och jag är så fruktansvärt Ledsen

(Ledsen)




Fri vers av Anna-Sara
Läst 117 gånger
Publicerad 2023-09-10 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara