Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid detta hål i mitt bröst

Saknar dina armar här
Om jag kunde välja
Skulle jag välja att kyssa dig nu
Få ramla ihop i din famn
och se himlen tillsammans igen

Den här saknaden
Den känns som ett hål
lika dant som ifjol
Kan jag aldrig komma ur det här?

Jag skulle vilja gripa tag i dig
Ruska om dig
Säga
se mig hör mig var mig bär mig ta mig rör mig ät mig lämna mig stanna här
kväv mig

Istället
Sitter jag här
Med ett hål i mitt bröst
Precis som då
Och undrar
om jag någonsin kan bli fri

Är det inte bara jag
Som hellre kväver
Än släpper mig själv fri?

(Eller är det bara jag
Som hellre kväver
Än vågar släppa någon fri?...)




Fri vers av Anna-Sara
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-07 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara