Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du se allt vi gjort

Kan du se;
Flickan min
Vad vi åstadkommit?
På alla dessa år

Kan du se;
Att vi inte längre är rädda för mörkret
Och för det innanför

Kan du se;
Hur långt vi vandrat?
Vilka berg vi bestigit?
Vad som krävts under alla år?

Kan du se;
Vad vi satsat på i livet
På andra sidan galenskapen
Att det kunde varit du?
Att det är du

Kan du se;
Att vi vill leva nu?
Det finns en morgondag
Och jag ska ta din hand
Visa dig vägen fram

Kan du se;
Att du är jag?
Och att jag älskar dig
Ja, det finns ingen jag uppskattar mer
Vi är på andra sidan nu




Fri vers av Anna-Sara
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-07 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara