Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man aldrig har haft en inre tystnad, vet man inte vad det innebär och det går inte ens att föreställa sig det förrän man upplever det.


För första gången

Har alltid trott
Att alla ska gå
Lämna mig till Fördärvet
Och inte vilja se sig om

Det klart
Jag har varit både svartsjuk
Dum och urskiljningslös
Inte kunnat skilja på varken ditt eller mitt
Det finns ingen som stannar då

Men nu
Nu kan kärlekens objekt
Åka hem utan att jag
Faller isär
Och lugnet
Tystnaden i mitt inre
Har börjat först nu

För alltid har det varit krig
Ett ständigt oljud i mitt huvud
Jag minns, när det plötsligt blev tyst
Jag har aldrig haft det så
Och jag ser fram mot
En lugn höst
För första gången




Fri vers av Anna-Sara
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-03 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
samma här <3 har förlåtit allt och alla. var inte mycket arg förut men är det mindre nu. känner mest lugn, oavsett :)
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara