Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har brottats med en symbolisk död/födelse ett tag och nu har det kommit och gått


SLUTET

Det finns inget mer
Kvar

Låt mig


Nu




Fri vers av Anna-Sara
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-14 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara