Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta borde va´givet!

När man delar med sig
av sitt hela, och allt sen fela...
Säger folk man skall bara ge
en liten del av sitt, så man
själv har nå´t kvar...

Men handlar det om ens själ
går det bara väl
om hela den får vara med i klivet
annars blir det inte bara fel i drivet
utan sen i hela kommande livet..




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-07-07 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt