Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Myten Kvinnan Horan


Horan betalar Hyran

De sa att alla är horor
Jag log åt dem

Innan jag upptäckte sanningen
Då var det för sent




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-07 13:29



Bookmark and Share


  Koloristen
Hyra och löneslaveri också. Sådant är horlivet.
2022-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano