Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannens hand

Mannens hand


Det var stor förvirring
i världens liv,
uppenbart, trots ett annat utseende men,
det största beviset föddes med vindens tyngd
och när andningen var intensiv
skingras av diskreta stormar
även innan de når vinden,
det var mannens hand!

Också gigantiska vågor...
där skumkyssar spreds
för att söta de lediga platserna,
kärlek log i vattenspeglarna
när närmade sig dig en vilande hetta
kanske en färgskiftad nostalgi
med den avlägsna blickens lätta rytm.

Ett sorl av levande själar
gick upp ibland
i en kör av döva skrik som mättar mig
själen redan i bitar,
i ett hav av vrak,
Bara att hitta dig fixar mig!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-09 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos