Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfylld längtan

Just nu ligger jag i uterummet
Längtar efter kyssa dina ljumskar
Känna pulsen öka mot mina läppar
Låta kyssarna vandra sakta uppåt
Mot smultrontopparna
Ägna tid å kärlek
Åt dessa ljuvliga bär

Höra andningen
När jag Äter mig lustfyllt
Uppåt av dina innanlår

Att längta
Är en del av njutningen
Att längta
Väcker nyfikenhet
Att längta
Får åtrån
Att skälva
Till lustens resa
Mot stjärnorna




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-07-10 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP