Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du säger att du saknar

Du berättade att du saknade mig
att du saknade allt

till och med mitt tjat

Jag slöt mina ögon och tänkte på
den gången du sa att jag

var den du ville vakna upp till
varje dag 

Du berättade att du hade saknat 
massor

att tiden isär hade gjort ont

Inuti mig brast det

men du var blank i blicken och jag
så svag för dina andetag

Du sa att du saknade mig

och jag torkade min kind

Jag vet ju hur det låter när en man
vill få som han vill




Fri vers av Assia VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-13 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP