Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogjort

Det fanns ögonblick av triumf, av stigande vågor, av ömsint mjukhet. Och sen fanns allt det där som ledde fram och bort. Allt som har passerat mellan, allt som behövde hända, alla vägval och snedsteg och den virvlande dansen. Cikadorna sjöng innan de skrek. Och ingenting kan göras ogjort.




Prosa av jba VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-07-13 10:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert.
Lite speciellt; " Cikadorna sjöng innan de skrek"
2022-07-14
  > Nästa text
< Föregående

jba
jba VIP