Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

**Herrgårdsidyll i väntans tider. ..**



Robotgräsklipparen
For fram och åter

Hade det svårt,fick
backa o vända för
Bomb-rester hela
Tiden,utspridda
från sidobyggnader

Men huvudbyggnaden
Stod oskadd kvar,det
gjorde inte de forna
ägarna,låg nergrävda
I jorden utanför.

Översten klev ur sin
Pansarvagn,tittade sig
belåtet runtomkring

Robotgräsklippare kom
fram,kikade på honom

Strax intill hans ben
granskade honom med
sin lilla kamera.

Och exploderade! Så
halva översten for all
himmelens väg

Efter 4 dagars väntan
Hade den fått sin hämnd!

Allt är inte alltid
Vad det syntes vara!







©©sefarge©©













Prosa (Kortnovell) av Sefarge VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-14 12:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mera robotklippare vill vi ha
de spränger så bra
det kan de ha
Ryssarna
2022-07-14

    Music mind VIP
Robotar är obehagliga ting. Jag minns när jag trodde mördarrobotar fanns utanför mitt hem.
2022-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP